Kontakt

Hej, Jeg hedder Jesper. Det er mig, der står bag ULTRALØB.dk. Jeg har i en del år været fascineret af ultraløb og længe fulgt ultraløb sporten og forskellige ultraløberes karriere. Selv har jeg kun løbet et par enkelte ultraløb, så jeg er ingen super erfaren ultraløber, men jeg har mødt en del dygtige ultraløbere gennem tiden og elsker både at lytte til og selv at lave interviews og podcasts med ultraløbere, der næsten altid har spændende historier og beretninger i ærmet fra løb, de har deltaget i.

Jeg løber stadig en del, og elsker at komme ud på de lange ture, men jeg har ingen aktuelle planer om at skulle lave karriere inden for ultraløb. ULTRALØB.dk er derfor drevet af interesse for sporten og for at få flere til at få øjnene op for ultraløb, som jeg mener er en meget overset sportsgren, som mange ikke kan eller vil forstå.

Jeg tjener lidt lommepenge på at henvise til forskellige virksomheder og deres produkter her på siden. Hvis der er sponsorerede artikler eller links med i mit indhold, vil det altid fremgå øverst i artiklen.

Har du lyst til at tale med mig, netværke eller samarbejde på den ene eller anden måde, så kontakt mig endelig. Du finder mig og min lille virksomhed her:

ad:mission
v/ Jesper Christiansen
Nygade 18
DK-6753 Agerbæk

Cvr-nr. 25969316
Telefon 24806666
jesper@ultraløb.dk